Desprès de la gran visita al ST, m'esperava una nova experiència en un restaurant camerunès (sí, Àlex, camerunès, désolé). Unes 12 persones, en general alemanys sota el consell de l'Eric, un noi del Cameroun, vam tenir la oportunitat de menjar les especialitats cameruneses, amb ingredients directament de l'Àfrica, en un restaurant molt acullidor. Res de mil banderes i propaganda, era un restaurant aparentment normalet, ple de negritos, d'unes 5 taules, de les quals vam ocupar 3, només estavem noslatres i la familia i amics prenent algu e intervenint al sopar, SUPER.
Era tot boníssim, tenen com a ingredient principal d'acompanyament el platan cuit, bo bo! Això sí, no és per menjar cada dia! :p
A saber:
El Camerun és una república unitària de l'Àfrica Central d'uns 16 milions d'habitants. La capital és Yaoundé, tot i que la ciutat més poblada és Douala; totes dues passen del milió d'habitants.
L'antic Camerun francès i una part del Camerun britànic van formar, l'any 1961, la República Federal del Camerun, que el 1972 es va convertir en la República Unida del Camerun. Des de 1984 el seu nom oficial és simplement República del Camerun, en francès (République du Cameroun) i anglès (Republic of Cameroon), les llengües oficials de l'estat, deutores de les antigues potències colonials. El Camerun generalment ha gaudit d'estabilitat, cosa que ha permès el desenvolupament de l'agricultura, les carreteres i el ferrocarril, igual com de la indústria petroliera. Malgrat els recents moviments cap a una reforma democràtica, el poder polític roman de manera ferma a les mans d'una oligarquia de base ètnica
2 comentaris:
Platan cuit, jo en vaig provar a Canàries! em segueixo quedant amb les patates, jeje. No sé per quin dels dos plats em decidiria, potser el de la dreta que sembla carn...Allez le Cameroun!
:p
Tot estava boníssim, però jo em quedava amb el peix!!! :D
Publica un comentari a l'entrada