dilluns, 8 de setembre del 2008

A Perfect French Dinner

A Espanya es menja molt bé, però s'ha d'acceptar que a França es menja millor. Camines per la ciutat i trobes com a mínim un bon restaurant a cada carrer. Cuina de qualitat, gens cara, tampoc barata.

Surts de casa sol (o acompanyat), et trobes amb els amics (o no), entres a un restaurant (millorsi és Le Bruit Qui Court), seus a la taula, demanes qualsevol cosa (tot és bo), especialitats franceses (tot ho és), plats particulars de Toulouse, oh lala!!!
T'esperes rodejada d'un ambient tranquil, llum d'espelma, música de fons, arriben els primers plats, espectaculars L'oeuf "Cocotte" à la Toulousaine, tothom menjant en silenci, gaudint cada cullerada, a continuació Aiguillettes de Canard aux orange confites, esplèndid! I finalment els postres, que per suposat estan a l'altura.

Un sopar perfecte on el silenci es benvingut per gaudir-ne plenament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no et negaré que la cuina francesa no està mal... :P però sembla que t'hagis oblidat d la catalana... que serà??? ;-)

Anònim ha dit...

Martona!!! Amb la gana que passo.. se´m fa la boca aigua!!! Acaba de disfrutar moltíssim el teu estiu a Toulousse, una abracada des de l'Argentina!!!